Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Poradniki i przewodniki
(3)
Dostępność
nieokreślona
(3)
Placówka
Tuchów - Czytelnia dla Dorosłych
(3)
Autor
Limanówka Halina
(2)
Superczyńska Ewa
(2)
Górecka Danuta
(1)
Mikuta Beata
(1)
Żylińska-Kaczmarek
(1)
Żylińska-Kaczmarek Melania
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(2)
1990 - 1999
(1)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Odbiorca
Szkoły zawodowe
(3)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(3)
Temat
Technologia żywności
(2)
Kelnerstwo
(1)
Gatunek
Podręczniki
(2)
Podręcznik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(3)
3 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Odbiorca
Przynależność kulturowa
Temat
Gatunek
Dziedzina i ujęcie
U góry okładki: Podręcznik szkolny.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
O dostępność zapytaj w placówce: sygn. 66/69 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
O dostępność zapytaj w placówce: sygn. 66/69 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
O dostępność zapytaj w placówce: sygn. 66/69 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej